England 2-1 Slovakiet - Jude Bellingham og Harry Kane hjælper Three Lions videre til kvartfinalerne

Comments · 19 Views

Jude Bellingham og Harry Kane kom England til undsætning, da Three Lions kom bagfra for at slå Slovakiet 2-1. Ivan Schranz gav Slovakiet føringen midtvejs i første halvleg, og i det 95. minut så England ud til at være elimineret. Et strålende overheadspark fra Bellingham sendte dog kampen i overtid, hvor Kane scorede sejrsmålet.

England fortsatte deres Euro 2024-kampagne med en sejr over Slovakiet takket være to strålende mål i den sene kamp.
I det femte minut af stoppetiden så England ud til at have mistet forstanden og var næsten ude af spillet, da Billige Jude Bellingham Fodboldsæt sendte kampen i forlænget spilletid med et glimrende overheadspark.
England fandt vinderen kun et minut inde i forlænget spilletid: indskiftede Ivan Toney skubbede bolden på tværs af mål, og Harry Kane headede den ind i nettet fra tæt hold.

Slovakiet var kun 60 sekunder fra at nå kvartfinalen i turneringen for første gang, hvor Ivan Schranz igen var deres målscorer. Han tilføjede endnu et mål i det 25. minut for at give Slovakiet føringen efter godt arbejde fra David Strelek.
De tog næsten en føring med to mål tidligt i anden halvleg, da en fejlkommunikation mellem John Stones og Marc Guehi førte til Strylaikes 50-yards scoring. Skuddet gik forbi stolpen, selvom Pickford ikke scorede.
Selvom England var dårligt stillet i store dele af normal tid, formåede de at vende bordet og arrangere et kvartfinalemøde med Schweiz i Düsseldorf næste lørdag.
Hot Topic - Southgate er næsten 99 og er ved at forlade klubben
Efter at England blev slået knebent mod et højt humør og overlegen slovakisk hold i Gelsenkirchen, vil alle, der er forbundet med Englands løb til turneringen, ånde lettet op.
Southgates næste kamp bliver hans 100. med England, men han var tæt på at blive slået på sit 100 års jubilæum. Gelsenkirchen 2024 blev næsten til Nice 2016, da England kæmpede i gruppespillet og tabte til Island i ottendedelsfinalen.
England undgik en gentagelse af den samme gyserfilm takket være to nøglespilleres fremragende præstationer. Hvis Southgate vil fortsætte med at præstere efter sine gode præstationer, skal han helt sikkert være mere proaktiv i at lave ændringer, både før og under kampen mod Schweiz.
Nu består England af en flok stjernespillere, men de er ikke i stand til at fungere sammenhængende som et hold i betragtning af, at Schweiz let eliminerede Italien i dette VM, da glæden over den sejr forsvandt, England En ærlig og radikal revurdering af; holdninger til dette VM er bestemt nødvendige.
Man of the match - Jude Bellingham (England)
I første halvleg var han Englands mest energiske og effektive spiller, men i anden halvleg så han frustreret ud, da de så ud til at tabe. Hans strålende overheadspark reddede Southgates job, og Englands mesterskab er en spiller, der kan levere store øjeblikke, og måske er der mere at komme fra ham.

spillervurdering

England: Pickford 6, Walker 5, Guerch 7, Trippier 6, Rice 7, Bellingham 8, Kane 7;
Udskiftere: Palmer 7, Eze 6, Toney 7, Konsa 6, Gallagher 6
Slovakiet: Dubravka 7: Pekarik 5, Vavro 6, Skriniar 7, Hanko 7, Lobotka 7, Duda 6, Strelek 7, Haraslin 6;

Udskiftere: Suslov 6, Bozenik 7, Benes 7, Bello 6, Guillomber 6, Tupta 6

Spillets højdepunkter

25' Mål! England 0 Slovakiet 1 (Schranz 25) England kan ikke sige, at de ikke blev advaret, der er den mand igen! Streker greb et simpelt hovedstød og skød fra kanten af ​​straffesparksfeltet. I stedet afleverede han en smuk bold til Schranz, der bragede ind i straffesparksfeltet. Schranz sendte en aflevering forbi Gersh og fodrede bolden forbi Pickford og ind i det fjerneste hjørne.
50' Mål afvist! England Maillots de football troede, de havde udlignet, men det var ikke tilfældet! Kane afleverede strålende bolden til Trippier, som sendte bolden ind i seks-yard-området, hvor Foden nemt scorede. Der kom festligheder, men Foden var allerede en yard foran Trippier og var allerede offside, da bolden blev sendt til ham.
54' Luk! Åh min gud, sikke en fantastisk mulighed! I frisparket på halv bane afleverede Gay bolden til Stones, der ikke var opmærksom på, at bolden flød ind i midtercirklen, Strelek skød umiddelbart efter at have modtaget bolden, og Pickford var allerede ude af straffesparksfeltet. Pickford blev slået, men bolden buede for langt og missede den fjerneste stolpe. Det var en næsten katastrofal, bestemt fatal fejl for England.
81' Bolden går forbi stolpen! Så tæt på! Rice fandt plads i den defensive zone og brugte sin højre fod til at udøve kraft.
90+5' mål! England 1 (Bellingham 90+5) Slovakiet 1 Åh min Gud, hvilket mål! England var på randen af ​​kollaps, og Bellingham steg op. Walker lavede en lang pasning, og Gahey svirrede den ved den nærmeste stolpe. Bolden flød til Bellingham nær straffesparkspletten, og han skød et overheadspark og sendte bolden i det nederste hjørne af målet. Så fantastisk!
91' Mål! England 2 (Kane 91) Slovakiet 1 OMG. England vandt et frispark i højre hjørne, og Dubravka clearede bolden igen. Bolden blev sendt til fødderne af Eze på sidelinjen, han volleyede og bolden landede Tony headede bolden tilbage til målet, og Kane scorede Dubravka-målet med et hovedstød fra tæt hold! Hvilken vending!
105' Mulighed! IH, du godeste! Bozenik afleverede bolden til Benes i straffesparksfeltet. Den første aflevering til bagerste stolpe var en dejlig en, og Pekarik brugte sine ben til at få bolden ud, men kunne kun nå at slå den over overliggeren fra seks meters afstand.